Gemeente- en OCMW-raadsleden

Lien Boenders - OCMW raadslid
┬░1982

Lien Boenders - OCMW raadslidLien is een veelbelovende, vitale, ge├źngageerde prille dertiger. Sinds 2006 gehuwd met Pieter, woonachtig in de Blijkerijstraat in hun nieuwe woning, vruchtbare bodem voor hun inmiddels 3 kindjes, Thijs, Saar en Lies.
Tijdens het huwelijk heeft Lien zowel de licentie rechten als de licentie notariaat behaald.

Momenteel is zij werkzaam als notaris-medewerkster in Beerse.
Een bezige bij, wat zij trouwens altijd geweest is. Zeker in de jeugdbeweging.
Van 2001 tot 2006 was Lien leidster bij de VKSJ Roodkapjes in Oostmalle. In 2005 en 2006 was zij lid van de Jeugdraad in Malle, waarvan haar jongere zus Truus toen voorzitster was. Lien is lid van Jeugdclub Malmejo en speelt in het vrouwenvoetbal bij KVC Oostmalle Sport.

Zij kent als geen ander de problematiek van de jeugdbewegingen in Malle. Bij de verkiezingen in 2006 wist zij dat er vooral in Oostmalle nog een tekort was aan afdoende lokalen en speelruimte. Zij wist evenzeer dat dit tekort bij DBM helemaal bovenaan de agenda stond en staat en trouwens al aangepakt werd in het op stapel staande PPS (Privaat Publiek Samenwerking) project site Oost.

Lien vertegenwoordigt de jeugd en haar drijfveer om aan politiek te doen is in eerste orde ontstaan om over en rond jongeren vlot te communiceren en specifieke jongerenproblemen gaaf aan te pakken. Lien gelooft rotsvast dat DBM de geknipte partij is hiervoor. Als OCMW raadslid gaat haar aandacht intussen naar de zwaksten in onze samenleving.

Zij heeft samen met de 2 andere DBM OCMW raadsleden Greet Van Dyck-Jespers en Jan Francken de bouw van het Woon- en Zorgcentrum, de serviceflats en het Dienstencentrum mee beslist, mee gevolgd en uiteindelijk mee gerealiseerd.